FAQ

1. Mengapa JenamaSendiri.Com begitu terkenal sebagai pilihan utama pembuat kosmetik di Malaysia?

Sebagai kilang kosmetik eklusif No.1 di Malaysia & Asia , JenamaSendiri.Com satu-satunya kilang di Malaysia yang memberi tunjuk ajar intensif utk Produk Marketing ONLINE & OFFLINE dan mempunyai reputasi ekslusif yang menjadi pilihan VIP, Jutawan Kosmetik di Malaysia dan Selebriti tempatan kerana kami hanya membuat produk bertaraf antarabangsa disamping harga yang berbaloi berbanding kilang kosmetik lain.

2. Adakah pihak anda ada senarai produk untuk dipilih pelanggan?

Kami tidak memiliki senarai penuh produk ‘ready made’ kerana kami hanya hasilkan produk yang ekslusif untuk pelanggan melalui konsep ‘custom made’. Boleh rujuk  senarai TOP 5 produk untuk setiap bulan.

3. Berapa modal?

Modal minimum adalah RM9,900 ke atas dan bergantung pada betapa eksklusif produk yang anda inginkan. Makin eksklusif, makin mahal. Pakej PROMO akan ditawarkan dari semasa ke semasa tetapi terhad pada bulan tertentu.

4. Berapa MOQ? 

MOQ adalah 1000 unit. Ketika PROMO, MOQ adalah serendah 500 unit.

5. Apa kelebihan JenamaSendiri.Com berbanding kilang kosmetik lain?

JenamaSendiri.Com adalah kilang kosmetik ekslusif No.1 di Malaysia dan hanya menghasilkan ‘high quality product’ dan mengikut piawaian eksport antarabangsa. Produk yang dihasilkan berdasarkan kualiti eskport dan mengunakan material yang diimport khas dari France , Switzerland dan Korea. Tiap produk yang dihasilkan dijamin setaraf seperti SK II.

6. Adakah tiap produk mempunyai kelulusan KKM/HALAL?

Tiap produk diwajibkan mengikut spesifikasi KKM/HALAL dan mempunyai kelulusan KKM/HALAL.

7. Berapa lama diambil untuk produk disiapkan?

Minimum 5 minggu bekerja.

8. Saya berminat dan siapa perlu saya hubungi?

Sila hubungi Product Specialist : 017- 224 5537 (Ms Lyana)